Warna Kegemaran Seluar Dalam Wanita dan Personaliti Wanita

Sexiest Revealing Panty

Sexiest Revealing Panty
Warna Kegemaran Seluar Dalam Wanita dan Personaliti Wanita. Apakah rahsia yang tersirat di sebalik warna kegemaran seluar dalam wanita? Tidak kira seluar dalam kepunyaan isteri, kekasih, anak atau perempuan yang lain.

1) Warna HITAM
# Warna ini adalah warna paling gelap dari yang lain untuk pakaian dalam perempuan.
# Karakter misteri terpancar pada kegelapan warna hitam.
# Hitam juga sangat representatif untuk sebuah penampilan yang elegan ,seksi & melambangkan kemewahan
# Anda seorang perahsia. dan anda sering kali rase insecure..
# Warna hitamkan susah nak nampak dengan jelas, yang pasti kekotoran akan dapat disembunyikan.. manalah tahu ade kulat bercambah kat seluar kecik tu, komfem kalau warne hitam akan sembunyikan kelemahan itu..

2) Warna MERAH JAMBU
# Warna yang menyerlahkan feminim & kasihsayang.
# Warna yang romantik
# Suka glamour, populariti & perhatian. .. sebab kalau disidai kat ampaian, sure bijik mata terbuntang nengoknya

3) Warna MERAH
# Warna menyerlahkan keberanian
# merah juga sering dipandang sebagai warna yang seksi dan menggoda
# Suka menarik perhatian orang lain

4) Warna BIRU
# Warna menyerlahkan keceriaan & ketenangan
# Penggemar warna biru biasanya sangat menyukai ketenangan.
# Sangat percaya diri pada diri sendiri
# Suka memimpin orang -suka control game kot masa sex…ntah ler

5) Warna JINGGA
# Suka diberi perhatian
# Seorang yang kreatif – kalau kat ranjang,mcm2 gaya nak gamaknyer….

6) Warna KUNING
# Warna melambangkan kecerdasan dan intelektual yang tinggi.
# Kuning juga sering diidentitikan dengan warna outdoor.
# Penyuka warna ini seorang yang optimis dan tahan lasak

7) Warna PUTIH
# Warna melambangkan suci dan bersih.
# Jujur dan suka berterus terang- anything happen kat seluar dalam tu, semue orang nampak. Makanya anda ni seorang yang tak suka simpan rahsia

8) Warna HIJAU
# Sangat serasi dengan alam dan segala yang berbau natural.
# Penggemar warna ini adalah penyuka hal-hal yang natural dan pencinta kedamaian
# Suka bersukan – dah sama ngan warna rumput…kalau kotor x berapa nampak

9) Warna-Warni/Bercorak-corak
# seorang yang periang dan tidak membosankan.(sebab banyak warna)

Apakah pendapat anda semua?

Aktikel daripada http://lalala.forumms.net

Related