Apa yang Anda Perlu Mempertimbangkan Semasa Membeli Coli

Pleasant Warm V-type Brown Bra Set

Apa yang Anda Perlu Mempertimbangkan Semasa Membeli Coli?

band measurecup measure

1# Tahu saiz anda yang betul.

Di dalam Butik kami, rujukan saiz bra adalahnya percuma, jadi jika anda tidak pasti apakah saiz coli anda dan saiz apakah yang sesuai, silalah membaca rujukan Bra Size Reference. Berikut adalah tips kami untuk tanda-tanda lemah cara memakai coli :
How to tell if your Bra Fits, How to Put on a Bra Correctly, Already Know Your Bra Size?, Are you Wearing the Right Bra Size?, Signs of a Poor Fitting Bra dan banyak lagi dalam VenCouture Tips kami.

Red with White Heart prints Bra Set

2# Pilih warna yang bijak.

Pilihlah warna yang sama bagi coli dan seluar. Anda akan sentiasa inginkan coli warna kulit dan warna hitam di almari pakaian anda untuk dipakai setiap hari, tetapi cuba warna-warna lain bergantung kepada mood atau tema yang anda ingin sampaikan. Ingat warna pilihan anda adalah penting juga. Memakai coli merah dan bukannya hitam, ianya dapat mengubah mood anda, ia meningkatkan keyakinan anda. Fikirlah warna sebagai satu cara untuk meningkatkan mood dan keyakinan anda.

Black Halterneck Strap Bra set

3# Gaya

Pilih apa gaya yang sesuai untuk anda, langsingkan badan anda dan anda akan berasa cantik. Sila lihat rujukan Langkah-langkah Memilih Coli Khas untuk Wanita dan How to Figure Out Your Breast Shape.

4# Pilih Kualiti daripada Kuantiti.

Satu-satunya cara untuk memastikan pakaian anda bertahan lebih lama dan sentiasa berasa selesa apabila memakainya adalah untuk membeli pakaian yang berkualiti. Saya boleh katakan dari pengalaman bahawa terdapat perbezaan yang besar antara memakai pakaian kapas dan pakaian yang tidak. Tetapi, akhirnya ini bergantung kepada citarasa dan kulit anda.

Pleasant Warm V-type Brown Bra Set

5# Pakaian Putih.

Untuk sebab-sebab tertentu, kaedah ini selalunya dilupakan oleh kami, jikalau anda memakai blaus, t-shirt, seluar jeans, skirt, pakaian, dan lain-lain yang putih, pastikan anda sentiasa mempunyai coli berwarna kulit dan seluar yang sepadan dengan kulit anda supaya ianya kelihatan sempurna.

Related